Головна Новини Президент дав квартири військовим – міська рада погодилась

Президент дав квартири військовим – міська рада погодилась

Квартири для родин загиблих учасників АТО, придбані за державні кошти, передали їх власникам. Відповідні рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету міської ради 20 квітня.

Сертифікати на ці квартири родичі бійців Павла Баса та Юрія Наливайчука отримали ще на початку року з рук Президента Петра Порошенка, коли він перебував з робочим візитом на Тернопіллі. Рішенням виконкому батьку Павла Баса – Івану Мироновичу, який перебував на квартирному обліку з 1990 року, надали двокімнатну квартиру на вулиці Золотогірській, 3А. У цьому ж будинку за державні кошти придбали однокімнатну квартиру для сім’ї Юрія Наливайчука.

Павло Бас був молодшим лейтенантом батальйону спецпризначення «Азов». Він загинув у січні 2015 року. Юрій Наливайчук служив молодшим сержантом у батальйоні «Збруч». Загинув в лютому 2015 на Херсонщині внаслідок вибуху та пожежі в польовому таборі військової частини.

Члени виконкому також погодили рішення про видачу ордера сім’ї загиблого військовослужбовця із Хмельницької області. З таким клопотанням до Тернопільського виконкому звернулися із Хорошівської сільради Білогірського району Хмельницької області. Для цієї сім’ї за державні кошти придбали трикімнатну квартиру на вулиці Злуки, 53 в Тернополі.

На фото: Вдова Наталія Наливайчук під час отримання сертифікату на квартиру