Головна Новини Презентувати у Тернополі фільм «DZIDZIO Перший Раз» приїхав мегапопулярний співак

Презентувати у Тернополі фільм «DZIDZIO Перший Раз» приїхав мегапопулярний співак

Вчора, п’ятого листопада, у тернопільськму «Сінема Сіті» відбулася презентація другої стрічки мегапопулярного DZIDZIO з провокативною назвою «DZIDZIO Перший раз».

На презентацію та знайомство із творчою групою та акторами були запрошені журналісти тернопільських ЗМІ, а також фанати DZIDZIO, яких назбирався повний зал. Фільм, який вийшов у прокат 25 жовтня, буде доступним для незрячих і нечуючих людей, бо матиме тифлокоментарі та субтитри.

Про зв’язок фільму «Перший раз» із Тернополем

Під час короткої прес-конференції актори фільму жартували про те, що чимало епізодів було пов’язано із нашим містом – від локації зйомки, яка знаходиться за кілька десятків кілометрів до Тернополя і до учасників команди DZIDZIO, серед яких є уродженці нашої області. Згадується про Тернопіль і у самому фільмі, адже дівчина Зоряна, яку знайшла для DZIDZIO мама у Португалії – тернополянка. Втім, фільм зібрав чимало тернопільських шанувальників, які і не знали про прив’язку до нашого міста.

Відомий тернопільський гуморист на показі реготав від душі

До слова, на показ завітав і відомий тернопільський гуморист Гриць Драпак, який не стримуючи емоцій реготав під час стрічки, що для багатьох потенційних глядачів мало б стати лакмусовим папірцем: фільм справді смішний.

Романтичне кохання та «полуничні» сцени

Команду зустрічали гучними оплесками та непідробними емоціями, серед присутніх на показі було чимало дітей. Хоча, фільм позиціонує себе, як такий, що адаптований для аудиторії віком «12+», присутні відзначили, що наскрізна тема стрічки та чимало пікантних епізодів у ній зовсім не дитячі.

Стрічка не лише гостро приперчена пікантними жартами, але  й містить зворушливі, мелодраматичні моменти. Адже смішний бородань не лише шукав першої близькості, але й вперше закохався, вперше ним пишається його мама, вперше його шанують прихожани сільського храму та хористи.

Участь у зйомках взяла мама DZIDZIO 

«DZIDZIO Перший Раз» – українська комедія про романтичні пригоди хлопця на ім’я Дзідзьо. Головну роль в картині виконав популярний артист Михайло Хома (DZIDZO). Також він виступив в ролі режисера і продюсера, написав саундтрек до фільму.

У комедії «DZIDZIO Перший Раз»  знімалися відомі українські актори і новачки. Головні ролі виконали: Михайло Хома, Сергій Либа, Анна Тихомирова, Ніна Набока. Також одну з ролей зіграла мама DZIDZIO Галина Хома. Зйомки фільму проходили в рідних місцях Михайла Хоми (село Бортники, Львівської області). Глядачі побачать рідний дім Дзідзьо, церкву, в якій вінчалися батьки артиста, і навіть лікарню, де він народився.

Дзідзьо і далі живе за кошт мами. Жінка багато років працює в Португалії. Врешті вирішує сама втрутитися в особисте життя сина. Знаходить там дівчину Зоряну. Щоб познайомити пару, кличе сина в гості. Та недолугий синок не встигає на літак. Сюжет фільму розгортається доволі динамічно, при цьому вкінці стрічки мама Дзідзя з далекої Португалії приїжджає в рідне село. Щоб дізнатися, чому вона це робить, дивіться фільм «DZIDZIO Перший Раз».