Головна Новини Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області рятували життя дітям

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області рятували життя дітям

Благодійну акцію зі збору донорської крові ініціювали 1 червня працівники Регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області до Дня захисту дітей. Впевнені, що їх допомога стане у нагоді тим, хто щохвилини бореться зі страшними недугами.

Після відповідного обстеження у Тернопільській обласній станції переливання крові дев’ятеро службовців центру поділитися життевоцінним компонентом з тими, хто її найбільше потребує – онкохворими та постраждалими у дорожніх автопригодах дітками.

За словами Василя Барановського, провідного спеціаліста сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру, усі вони усвідомлюють важливість своєчасного надання необхідної медичної допомоги тяжкохворим діткам.

– Донорство – це благородна і почесна місія, яка дозволяє зберегти життя тисячам людей. Приємно усвідомлювати те, що ти сьогодні допоміг маленькій дитині у боротьбі за життя, – зазначив Василь Барановський.

Таку важливу справу працівники сервісного центру обіцяють проводити якомога частіше, адже щодня котрийсь з хворих малюків потребує допомоги. Своїм прикладом учасники акції закликають долучитися до здачі крові якомога більше людей, повідомляє Досьє 102