Головна Новини Працівники «БМБУД» продовжують ремонтні роботи на автошляхах області

Працівники «БМБУД» продовжують ремонтні роботи на автошляхах області

На автошляхах Тернопільщини та Прикарпаття продовжуються ремонтні роботи. Зокрема, частину робіт виконують спеціалісти ТОВ «БМБУД». На яких дорогах вони працюють та що саме роблять – у матеріалі.

Працівники «БМБУД» на автошляхах Тернопільської та Івано-Франківської областей продовжують ліквідовувати ямковість. Виконують роботи методом гарячого просочування та струменевим методом. Впродовж останніх тижнів працюють у таких напрямках:

Т-14-17 Куровичі-Рогатин;

Т-09-10 Бурштин-Калуш;

Т-20-07 Бережани-Нараїв-Брюховичі;

Т-20-04 Бережани-Підгайці-Монастириська;

Т-20-09 Вишнівець-Ланівці;

С090605 Вістова-Грабівка;

О201417 Теребовля-Білобожниця;

Р-39 Броди-Тернопіль.

Продовжуються також ремонтні роботи на мості в Бережанах. Там готують тротуар під заливання бетоном. Тривають роботи і з влаштування тротуару на Т-09-10 Бурштин-Калуш. До завершення залишилось ще близько 300 пог. м.

Також спеціалісти «БМБУД» продовжують роботи з нанесення горизонтальної розмітки на дороги. Такі роботи, до прикладу, тривають в напрямку Зборів-Козова.

Щодо поточних середніх ремонтів, то такі тривають в напрямках:

С201110 Ковалівка-Олеша;

С201604 Чортків-Більче-Золоте;

С201612 Косів-Ромашівка;

С200302 Підзамочок-Пилява;

С200313 Бучач-Возилів;

С200104 Куряни-Нараїв;

С201201 Романове Село-Колодіївка.

Щодо автошляху Ковалівка-Олеша, то там вже завершені підготовчі роботи, зокрема, вже готовий шар основи з використанням ЩПС та почали асфальтування. На дорозі Чортків-Більче-Золоте вже завершена регенерація покриття, наступний крок – асфальтування. В напрямку Косів-Ромашівка триває підготовка під асфальтування, там працює спеціальна техніка, яка влаштовує основу покриття. На дорозі Підзамочок-Пилява роботи з влаштування основи завершені, спеціалісти почали асфальтування. В напрямку Бучач-Возилів закінчили асфальтування, наступний етап – укріплення узбіч. Куряни-Нараїв – також завершили влаштування шару асфальтобетону і тривають роботи з укріплення узбіччя. Щодо дороги Романове Село-Колодіївка (Галущинці), то там починають роботу з регенерації покриття.