Головна Новини “Правосекторівці” підозрюють у зникненні одного з їхніх активістів міського голову

“Правосекторівці” підозрюють у зникненні одного з їхніх активістів міського голову

Як Реально повідомляв раніше, на Тернопільщині зник Віталій Коник. Чоловік був активістом від громадської організації Правий Сектор. Саме ця організація зловила “на гарячому” голову кременецької міськради Олексія Ковальчука. Сьогодні правосекторівці підозрюють у зникненні кременецького колеги пана Ковальчука. Ось що вони написали на офіційній сторінці у ФБ:

“06 травня в м. Кременець, побратими зниклого Віталія Коника проводили пошуково-інформаційні роботи, розклеюючи плакати із зображенням зниклого побратима.
У свою чергу, Олексій Ковальчук, озброївшись ведмежими послугами приближених підлабузників, на підконтрольних ресурсах, розмістив жалюгідно-брехливе виправдання, де вказує що “він не він і хата не його”, іншими словами: “на злодію шапка горить”.
І хоч ми не висловлювали прямих звинувачень мера ні у вбивстві Ващенка, ні у зникненні Коника, все ж він виправдовується.
Якщо наші дії наштовхують певних осіб на щиросердечні зізнання, то це на краще.
У ході пошуково-інформаційних робіт, до активістів під’їжджали невідомі особи і з брудною російською лайкою нападали, викрикуючи: “а што он вам сдєлал”.
Після того як основа частина правосекторівців покинула Кременець, місцевих активістів очікували “прислужники” під домом, закидаючи погрози.
Висновок: мабуть таки певні особи не можуть навчитися на попередніх помилках і проступках.