Головна Новини Поїхав до дівчини і не виходить на зв’язок: допоможіть розшукати 22-річного Сашка...

Поїхав до дівчини і не виходить на зв’язок: допоможіть розшукати 22-річного Сашка Каленика

Олександр Каленик на початку червня повернувся із заробітків, а за кілька днів збирався поїхали до дівчини в Луцьку область. Хлопець вийшов з дому та більше його ніхто не бачив…Телефон не відповідає, у соцмережах не з’являвся. Рідні Сашка просять повідомити їм, або в поліцію, якщо ви бачили хлопця. Вдома на нього чекають…

— Допоможіть знайти племінника, батькам — сина. Останній раз Сашко Каленик виходив на зв’язок 9 червня… І до сьогодні його місце перебування невідоме, —  таке повідомлення у соцмережах опублікувала Галина Черняк. Жінка каже, що до 23 липня хлопця ще не знайшли. Вдома його чекає мама, братик із сестричкою та друзі. Сказав, що їде до дівчини За кілька днів до зникнення Олександр повернувся з заробітків. Вдома сказав, що збирається у Луцьк до дівчини. Згодом рідні розшукали ймовірну дівчину, але вона сказала, що хлопець до неї не доїхав. Хоча дані є про те, що його у Луцьку бачили.

—  9 червня був останній його дзвінок, він був веселий, говорив звично. Потім ми пробували дзвонити, але зв’язку не було. Він їхав з дому, із села Великі Загайці Кременецького району (раніше Шумський район). Ми знайшли дівчину в соцмережах, вона сказала, що вона із ним знайома, але бачились вони раніше. Друзів у селі в нього майже не було, якщо спілкувався із чужими, то ми їх не знаємо. Багато відгуків приходило про те, що його бачили, але лише до кінця травня, —  каже тітка пані Галина. Рідні припускають, що хлопець може бути в Луцьку, у Кременці і навіть в зоні ООС, адже часто говорив, що планує іти на війну.

“Тебе чекають вдома”

Жінка розповідає, що поведінка хлопця біди не передбачала. Він завжди був спокійним, хоча мав деякі проблеми із грошима.

—  Суми боргів, які є в хлопця невеликі, ми не думаємо, що через це він міг би так зникнути і переховуватись від рідних. Йому допомагали, завжди підтримували, ми думаємо, що він дав би знати де він. Якщо є люди, які знають де Сашко, просимо їх відгукнутись, —  каже тітка зниклого. Рідні попросили передати їх звернення через публікацію. —  Саша, якщо ти це бачиш, просимо тебе дай знати, що ти живий, що з тобою все добре. Ми дуже хвилюємось за тебе. На тебе чекають вдома, —  крізь сльози каже Галина Черняк. Довідка Хлопець народився 17 вересня 1998 року. Мешкає у селі Великі Загайці Великодедеркальської сільської громади. Останній раз на зв’язок з рідними виходив 9 червня. До сьогодні його місце перебування – невідоме.   Рідня юнака просить усіх, хто володіє будь якою інформацією про юнака чи його можливе місцеперебування – повідомити за номером телефону: 066-824-62-84 або на лінію «102».
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/lyudi/sin-pivtora-misyatsi-ne-vihodit-na-zvyazok-dopomozhit-rozshukati-22-ri-11366855.html