Головна Новини Почаїв поки не перетвориться на Лас-Вегас

Почаїв поки не перетвориться на Лас-Вегас

Комісія з присвоєння зірок готелям України на своєму останньому засіданні розглядала питання щодо надання трьох «зірочок» готелю «Рейкарц Почаїв», що у Тернопільській області. Поки це питання не вирішено по суті, розгляд справи призупинено. Нагадаємо, що за бажанням власники готелів від 3*** можуть претендувати на відкриття у себе залів гральних автоматів та казино. Почаївський готель у число щасливчиків поки не потрапив.  

Власниками ТОВ «Рейкарц Почаїв» є спільне українсько-бельгійське підприємство в формі товариства з обмеженою відповідальністю «Рейкарц і партнери. Україна» та Інна Русняк. Керівником компанії є Олексій Алямський.

Як повідомляють «Наші гроші», власниками «Рейкарц і партнери. Україна» є кіпрські компанії «Фріотрон Холдінгс Лімітед» і «Рейкартц Хотелс Енд Різотс (Сайпрес) Лімітед», 66% у якій контролює Юрій Васін з Москви.

Мережа готелів Reikartz Hotel Group об’єднує 40 готелів в Україні та за її межами. Керуюча компанія мережі – ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», нинішніми власниками якого є Володимир Кашутін (керівник служби безпеки Reikartz Hotel Group) і Андрій Дема (був директором одного з готелів у Сумах). Раніше співвласниками «Рейкарц Хотел Менеджмент» через ТОВ «Ідентех-Україна» були росіяни Юрій Васін, Леонід Лаврентьєв і Тимур Родіонов.

Reikartz почала діяльність у сфері готельних послуг в Україні у 2003 році, коли купила будівлю у центрі Львова.