Головна Новини Посівна та ярмарки: як на Тернопільщині підтримуватимуть аграріїв

Посівна та ярмарки: як на Тернопільщині підтримуватимуть аграріїв

ярмарки

На Тернопільщині розпочнуть посівну. Про це під час брифінгу розповів голова обласної військової адміністрації Володимир Труш.

За його словами, аграріям допоможуть вирішити проблеми з пальним.

“Для аграріїв створимо спеціальні умови, за якими вони зможуть сплатити за пальне, отримати його та почати посівну. Ми маємо розуміти, що нам зараз час сіяти, садити, щоб потім збирати урожай, щоб не було гуманітарної кризи в нас на Тернопільщині”, – сказав Труш.

Тим часом в Тернополі будуть організовувати сільськогосподарські ярмарки. Їх проводитимуть щотижня. Перший ярмарок планують провести наступної суботи. Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал, повідомляє Суспільне.

“Хочу закликати всіх фермерів, сільськогосподарських виробників, будь ласка, приїжджайте в Тернопіль. Це буде допомога вам, тому що ви зможете реалізувати свою продукцію. Ми розраховуємо, що це буде допомога для тернополян, тому що вони зможуть купити дешевше якісну, натуральну продукцію місцевого виробника. Це буде також конкуренція для магазинів, щоб вони могли тримати нижчу ціну”, – розповів Надал.