Головна Новини Порушникам вимкнуть воду, світло і газ: у Тернополі посилюють карантин

Порушникам вимкнуть воду, світло і газ: у Тернополі посилюють карантин

Заклади громадського харчування та нічні клуби повинні зачинятись до 24 години. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні тернопільського міського штабу для боротьби із коронавірусом.

Порушникам будуть вимикати світло, воду та тепло у приміщеннях.

Це пов’язано зі збільшенням кількості хворих на коронавірус у Тернополі. Згідно з даними Тернопільського обласного лабораторного центру ситуація у місті та області погіршується. Тому, щоб припинити поширення вірусу, у місті ретельніше слідкуватимуть за дотриманням карантинних вимог, а порушників каратимуть, повідомляє Файне місто

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що управління охорони здоров’я буде планувати розташування додаткових місць для хворих на COVID-19.

«Якщо ми не хочемо потрапити у червону зону, не хочемо, щоб у нас відбувалося те, що у сусідніх областях – маємо берегтися. Кожен повинен контролювати себе самостійно, дотримуватись рекомендацій МОЗ.  Також це повинні робити і суб’єкти господарюванння, підприємці у своїх колективах, які працюють із тернополянами», -наголосив Сергій Надал.

Також за словами міського голови Тернополя, навчання у школах міста  припиняти не будуть.

Наголосимо, медзаклади міста потребують волонтерів, адже кількість хворих серед лікарів – зростає. Наразі Тернопіль перебуває у помаранчевій зоні.

Читають також: Не працюватиме ринок і ще ряд установ: у Монастириськах посилюють карантин