Головна Новини Попіклуйтесь про вашу мобільну техніку

Попіклуйтесь про вашу мобільну техніку

Напружений темп життя, розповсюдженість та доступність портативних електронних пристроїв призводять до того, що вони кожного дня наражаються на небезпеку. Падіння на підлогу, пошкодження ключами, попадання рідини та інші негаразди викликають різного роду несправності в мобільних телефонах та планшетах.

Додамо сюди неминучий знос деяких елементів, які потребують періодичної заміни. Саме тому для будь-якого власника мобільного пристрою час від часу стає актуальною покупка запасних частин або аксесуарів.

На віртуальних полицях спеціалізованого інтернет-магазину VsePlus завжди знайдеться безліч деталей та комплектуючих, необхідних для повноцінного користування гаджетом.

Що треба шукати у магазині

Асортимент товарів у https://vseplus.com/ буде корисний не тільки спеціалістам з ремонту мобільної техніки, а й широкому загалу. Товари можна умовно поділити на три групи:

  • аксесуари;
  • запчастини та комплектуючи (для мобільних телефонів і планшетів);
  • інструменти та обладнання.

Більшість покупців, звісно, зацікавиться першою групою товарів. Магазин пропонує різноманітний вибір чохлів, захисних плівок або скла, Bluetooth-гарнітури, навушників, зарядних пристроїв, кабелів, універсальних портативних акумуляторів, портативних колонок тощо.

Серед аксесуарів з логотипами провідних світових виробників: Nokia, Apple, Samsung, Motorola, HTC та ін., ― ви обов’язково знайдете все необхідне саме для вашої моделі. Пошук по сайту полегшують корисні фільтри та докладні анотації, які супроводжують кожну товарну позицію.

До розділу «запчастини та комплектуючи» можуть звертатися не тільки майстри з ремонту. Якщо ви придбаєте запасну частину або деталь самостійно, у ремонтній майстерні вам доведеться заплатити тільки за послуги спеціаліста. Тому, якщо вам необхідно замінити корпус, акумуляторну батарею, клавіатуру, шлейф, сенсорний екран, мікрофон тощо, завітайте до каталогів VsePlus.

Чому саме VsePlus

Вас приємно здивують ціни. Вони дорівнюють оптовим. Зробити покупку в інтернет-магазині дуже легко: зайдіть на сайт, оберіть товар та покладіть у віртуальний кошик або, якщо вам так зручніше, зателефонуйте. У каталозі зібрано докладну інформацію по кожній моделі. Вирішити виниклі технічні питання та оформити замовлення допоможе консультант.

Якщо ви зробили одну або кілька покупок на суму 2000 грн, вам надається статус постійного покупця, а це відкриває доступ до системи знижок. Замовлення доставляється клієнтові в термін від 1 до 3 днів.

Торгівельний інтернет-ресурс VsePlus ― вдалий вибір для тих, хто турбується про свою мобільну техніку та прагне раціонально витрачати гроші