Головна Новини “Помер насильницькою смертю” – з’явилися подробиці смерті заробітчанина з Тернопільщини у Франції...

“Помер насильницькою смертю” – з’явилися подробиці смерті заробітчанина з Тернопільщини у Франції (Відео)

Як повідомляв раніше Реально у Франції 2 жовтня знайшли бездиханне тіло жителя Бучацького району, села Стінка, що на Тернопільщині, Василя Штанграта.

29-річний чоловік приїхав у чужу країну на заробітки. За дивних обставин зник ще 8 вересня. Рідні загиблого кажуть, що ще цього дня з ним розмовляли, і несподівано обірвався зв’язок.

Далі рідні Василя вийшли на землячку, уродженку Бучаччини, президента франко-української асоціації “Арт, культура і креативність” Любов Бондарчук. Жінка займалася пошуками молодика з 12 вересня. Жінка каже, що справа ускладнилася тим, що чоловік не мав нікого з рідних у країні, ще й працював неофіційно. Його у Франції сприймали як туриста.

Пані Люба каже, що завдяки громаді вони розшукали усіх з ким покійний Василь жив, працював, навіть з ким він їхав у поїзді. Жінка каже, що це перший випадок такого зникнення українця на території Франції…

Тіло було дуже понівечене. Добре, що приїхав брат і провели упізнання. Брат покійного, Володимир, до нині не може повірити у те, що трапилося. Каже, що Василь для сім’ї був надією і опорою. Ніколи не встрягав  у бійки чи погані компанії.

Поліція розслідує вбивство, пані Люба каже, що надали правоохоронцям докази того, що смерть земляка  була насильницькою.