Головна Новини Поліція показала відео-докази вини 16-річного хлопця

Поліція показала відео-докази вини 16-річного хлопця

Ми уже повідомляли про те, що жителі Вишнівця і довколишніх сіл занепокоєнні, бо підозрюють, що у вбивстві 17-рфчної Ірини Мукоїд звинувачують не того. Через те вони вчора перекрили дорогу міжнародного значення. Вимагали люди, що до них на розмову приїхало начальство поліції.

Аби заспокоїти громаду і розповісти мешканцям селища те, що дозволяє слідство, начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол та начальник слідства Володимир Галевич зустрічалися 4 липня з батьками вбитої дівчинки. Вони показали матеріали справи, а також відеодокази, які вказують на причетність до злочину шістнадцятилітнього хлопця. Рідні дівчинки переконалася в тому, що затримана особа, а саме неповнолітній студент, причетний до вбивства, пише Досьє 102.

Їздили керівники головного управління області і у смт. Вишнівець. Вони планували під час прийому громадян поспілкуватися з місцевим населенням, аби зняти напругу, відповісти на запитання. Під поліцейську станцію прийшло близько 150 людей, а також родина хлопця, якого звинувачують у вбивстві. Вони підняли шум та перешкоджали у проведенні зустрічі громадян. На жодні аргументи представників поліції натовп не реагував і не слухав.

Проте зустрітися з людьми керівникам ГУНП області вдалося. В приміщенні селищної ради Олександр Богомол та Володимир Галевич почергово спілкувалися з групами людей, з учнівськими колективами.

Олександр Богомол звертається до громади не вестися на провокації та не вірити чуткам, які розповсюджуються в соцмережах. Керівник поліції стверджує, що ніхто підозрюваного не бив та не змушував давати неправдиві свідчення. Докази, які вдалося зібрати, доводять причетність неповнолітнього до вбивства.

Керівник поліції просить не робити поспішних висновків, а дочекатися результатів судово-медичної експертизи. Слідство триває.