Головна Новини Поліція оприлюднила фото з місця вбивства школярки на Тернопільщині

Поліція оприлюднила фото з місця вбивства школярки на Тернопільщині

Рідні загиблої 17-річної Ірини підозрюють, що її згвалтували.
Близько сьомої години ранку 26 червня тіло 17-річної Ірини знайшли в селі Вишнівець недалеко від будинку. За версією експертної групи, дівчина померла від ножового поранення в серце.

– Загибла разом з друзями відправилася 25 червня на святкування дня молоді. З рідними говорили по телефону востаннє близько 01:30-01:40. Дівчина повідомила, що повертається додому. Вранці її тіло виявив місцевий житель, – розповів «КП» в Україні »в прес-службі поліції Тернопільській області.

Директор школи Анатолій Островський каже, Ірина в цьому році закінчила 11-й клас. Випускниця готувалася до вступу.

– Позавчора випускний відсвяткували, а сьогодні вранці її знайшли на вулиці, недалеко від будинку, з ножовим пораненням в серце, – не може повірити в те що трапилося директор школи Анатолій Опанасович. – З машини швидше за все викинули … Я випустив 28 класів, але такого у нас не було…

Анатолій Опанасович, як і педагог Валерій Волинський стверджує, що з Іриною ніколи проблем не було.

– Навчалася добре, брала участі в шкільних заходах, – каже «КП» в Україні »Валерій Волинський, який був класним керівником Іри з 5-го класу.

Доля у дівчинки зовсім непроста. З 10 років дівчинку виховують опікуни. Рідного батька, як розповів директор школи, Іра не знає, а мати поїхала на заробітки в Італію і від дочки відмовилася.

– Іру виховував її дядько Іван Сергійович. Це рідний брат матері. Його сім’я взяла опікунство над Ірою. У новій родині їй жилося добре. Завжди доглянута… Прийомна мати Ольга відвідувала батьківські збори. У 9-му класі в Карпати їздили, так вона теж з дівчинкою поїхала. Іра Ольгу називала мамою, – розповідає класний керівник Валерій Миколайович.

Днями Іра дізналася бали по ЗНО. За словами педагогів, результати з української мови, історії України та біології у Іри непогані.

Родичі дівчинки, що Іру могли зґвалтувати невідомі, коли вона поверталася вночі додому. Це нам сказала її тітка дівчинки Алла, яка перебуває зараз в Італії.