Головна Новини Поліція оприлюднила деталі страшного вбивства на Тернопільщині

Поліція оприлюднила деталі страшного вбивства на Тернопільщині

Тернопільщину сколихнула нова страшна новина про вбивство. У ставку, у селі Калинівка, що на Зборівщині знайшли тіло невідомої жінки. Поліція встановила особу потерпілої, затримала вбивцю та з’ясувала причини та подробиці цього страшного злочину, який скоїв нелюд.

26-річний львів’янин познайомився із 38-річною сокільчанкою у соцмережі. Спершу довго списувались, а тоді й вирішили зустрітись. Чоловік приїхав на родинне обійстя у селі Калинівка Зборівського району разом із 4-річним сином. Вдома залишив вагітну дружину. Його пасія спішила на побачення вночі 17 серпня. Добиралася довго: спершу автобусом до Золочева, а тоді вирішила приїхати на таксі, яке оплатив її вбивця.

Правоохоронці повідомляють, що чоловік ретельно готувався до зустрічі із інтернет-захопленням. Купив вина, шоколадку. Коли ж жінка приїхала, то в дім не повів, бо там спав син. Пара вирушила на місцеве озеро. Там все і сталося.

Спершу все було добре. Пили вино, розмовляли, купалися. Згодом жінка захотіла, щоб її запросили в дім. На що чоловік категорично відмовлявся, мовляв, у  домі спить дитина. Слово, за словом і зчинилася сварка. Чоловік розізлився і зі всієї сили вдарив кулаком жінку по обличчі. Та наробила ще більшого лементу, погрожувала поліцією. Тоді нелюд почав душити свою жертву. Рот заклеїв клейкою стрічкою. Переконавшись, що та вже не дихає, скинув її воду. Та тіло одразу ж спливло. Тоді вбивця витягнув ще раз тіло з води, дістав з дна ставу 14-кілограмову каменюку, яку замотав  у футболку жертви і скинув ще раз. Цього разу йому все вдалося. Холоднокровності вбивці не було меж. Адже після цього страшного злочину він не тільки пішов спокійно в дім до дитини, а й кілька днів залишався у селі. Вирішив поїхати тоді, коли тіло жінки таки знайшли.

“Вбивці не вдалося уникнути відповідальності завдяки копіткій роботі співробітників управління карного розшуку та дільничних інспекторів. 22 серпня нелюда затримали у Львові. Також з’ясувалося, що він уже не вперше переступив межі закону.

На даний час львів’янину вже оголосили підозру у скоєнні злочину кваліфікованого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Також зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту”, – прокоментували у поліції Тернопільської області.