Головна Новини Поліція вважажє, що жінка з Заліщиків, що загинула в Таїланді, вчинила самогубство

Поліція вважажє, що жінка з Заліщиків, що загинула в Таїланді, вчинила самогубство

На тілі жінки не виявили ознак насильницької смерті.

Поліція Таїланду вважає, що причиною смерті української журналісти Ольги Фролової на острові Самуї є самогубство. Також зазначається, що чоловік та бойфренд жінки не причетні до її смерті

Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на Khaosod English.

За інформацією видання, хоча правоохоронці спочатку підозрювали, що Ольга Фролова була вбита, а її тіло намагались приховати, то зараз вони стверджують, що жінка, ймовірно, вчинила самогубство. “Судмедексперти не виявили ознак насильницької смерті, а слідчі знайшли речі, які жінка залишила в торговому центрі до того, як зникла”, – йдеться в матеріалі.

“Немає жодних доказів нападу, нанесення ударів чи асфіксії (задушення), – сказав начальник поліції Бо Пхут Ютана Сірісомбат. Її хлопець та колишній чоловік також сказали, що вона страждала на глибоку депресію. Ми вважаємо, що ці фактори могли призвести до самогубства”.

“ТСН” зв’язався з чоловіком померлої Дмитром Фроловим. Він прокоментував нові дані від місцевої поліції і сказав, що “зараз вона працює належним чином”.

Як повідомляє онлайн-платформа ThaiVisa, поліція проаналізувала записи з камер відеоспостереження і встановила, що залишивши орендований мотоцикл в магазині, Ольга Фролова попрямувала до лісу. Увесь цей час поряд з нею нікого не було.

Проте розслідування продовжується, адже поліція все ще чекає повного звіту про результати розтину тіла померлої.

https://realno.te.ua/novyny/%d0%b2-%d1%82%d0%b0%d1%97%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%96-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b9%d1%88%d0%bb%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%8e-%d0%bc%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b4%d1%83-%d0%b6%d1%96%d0%bd/