Головна Новини Польський благодійний фонд допомагає зібрати кошти на реабілітацію молодої дівчини з Кременця

Польський благодійний фонд допомагає зібрати кошти на реабілітацію молодої дівчини з Кременця

Страшна автокатастрофа 9 серпня 2021 року розділила життя Юлії Ільницької з Кременця на до і після. Вона ледь вижила, проте зараз, щоб стати на ноги, їй потрібна наша з вами допомога.

Щойно стало відомо, що  польський благодійний фонд Siepomaga.pl погодився відкрити збір на реабілітацію Юлі Ільницької. Цей збір ведеться в інтернеті і 80 % його успіху залежить від кількості репостів.

«Одним підопічним збирають величезні суми за кілька днів, в інших збір стоїть на місці. Тому дуже багато залежить саме від нашої активності. Дуже прошу максимально розповсюдити це посилання. Особливо, якщо хтось має знайомих поляків або підписаний на польські групи. Наша мета – щоб якнайбільше людей (особливо поляків) дізналось про Юлю»,  – пише у спільноті «Кременець» Алла Дякіна.

Наразі йдеться про суму у 156 000 злотих. Пожертву можна зробити з будь-якої країни світу. Детальніше ТУТ.

ДТП сталася дорогою до Києва, на Житомирщині. Як повідомили у поліції, 9 серпня на 199 км траси “Київ-Чоп”, поблизу повороту на с. Варварівку, водій автомобіля “Форд”, 55-річний житель Тернопільської області, рухаючись з Рівного у напрямку Києва, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП постраждав кермувальник авто та двоє його пасажирок – 26-ти та 29-річна жительки Тернопілля. Усіх трьох забрали в лікарню.

Тоді у Юлії Ільницької були зламані хребці, забої спинного мозку, множинні переломи черепно -лицьових кісток, забій головного мозку, забої лівої легені, переломи лівої руки. На жаль, це не кінець списку травм, який, здається, нескінченний. Юлію госпіталізували до Києва, де їй зробили операцію на хребті та плечі. На жаль, навіть це не принесло очікуваного результату. Молода дівчина тільки почала трохи рухати рукою, але не відчуває нижню частину тіла: таз і ноги.

«Юлію слід професійно реабілітувати, щоб вона могла боротися за своє здоров’я та фізичну форму. Витрати на перебування у реабілітаційному центрі величезні, нам їх важко витримати. Ми просимо допомоги, підтримки, яка може змусити нашу єдину дочку вийти з цього стану», — кажуть батьки потерпілої.

Картки батьків для переказу коштів на реабілітацію дівчини:

 мама Алла Ільницька: 5168 7574 2035 2082 (ПриватБанк);

 тато Андрій Ільницький: 5168 7451 0072 2377 (ПриватБанк)