Головна Новини Позиція міського голови стосовно затримання співробітниками УСБУ працівника комунального підприємства Тернополя

Позиція міського голови стосовно затримання співробітниками УСБУ працівника комунального підприємства Тернополя

Як ми повідомляли раніше, в п’ятницю Службою безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрито протиправну діяльність посадовця одного із комунальних підприємств Тернополя, який був посередником між підприємцями та окремими корумпованими чиновниками міської ради. 
Очільник Тернополя Сергій Надал вважає, що перед законом усі рівні. Тому, якщо за результатами слідства у суді буде доведено, що керівник КП є винним в отриманні неправомірної фінансової вигоди, то ця особа повинна понести відповідальність за свої дії. У іншому випадку, якщо випадок з «посередником», який вимагав кошти нібито для представників міської ради, виявиться провокацією, вважає, що замовники та виконавці цієї провокації повинні бути притягнуті до відповідальності.
Міський голова закликав очільників правоохоронних органів Тернопільщини взяти цю справу під особистий контроль.
«Звертаюсь до керівника УСБУ у Тернопільській області Віталія Найди, керівника тернопільської обласної прокуратури В’ячеслава Перча взяти цю справу під особистий контроль. Все має відбуватися чітко до закону і всі винні, хто б ними не були, повинні бути покарані. Зі свого боку можу запевнити вас у максимальному сприянні в розслідуванні справи та забезпеченні сприяння працівників міської ради Тернополя», – зазначив Сергій Надал.