Головна Новини Позашляховик, який Ігор Гуда передав бійцям в АТО, випробували в навчально-бойових умовах

Позашляховик, який Ігор Гуда передав бійцям в АТО, випробували в навчально-бойових умовах

Позашляховик, який директор компанії «Креатор-Буд», засновник благодійного фонду «Твори добро» Ігор Гуда передав бійцям третього окремого полку спеціального призначення, випробували. Автомобіль, який був конче необхідний спецпризначенцям, пройшов тестування в навчально-бойових умовах. Згодом його передадуть для виконання бойових завдань.

Ветеран третього полку спеціального призначення Володимир Розум’як розповідає, що нова техніка бійцям дуже потрібна, оскільки в бойових умовах її життя дуже недовге. Позашляховик, який подарував Ігор Гуда, служить героїчним бійцям, які обороняли Донецький аеропорт.

Ветеран зізнається, що матеріально-технічну базу війська досі часто поповнюють меценати та добродії, адже поки держава неповною мірою справляється із забезпеченням армії, виручають волонтери, соціально відповідальні підприємці.

– З Ігорем Гудою ми співпрацюємо багато років, він завжди йде на зустріч. Коли ми звертаємось по допомогу, то ще жодного разу він не відмовляв. Допомагав закуповувати необхідне. От минулого року ми взули весь батальйон, Ігор Богданович долучився тоді. Такого було багато, ніколи, жодного разу він не відмовив, — говорить Володимир Розум’як.

Ветеран додає, що окрім всього іншого важливою була допомога з житлом для військових. 12 квартир, які Ігор Гуда передав бійцям АТО, це тільки частина реалізованої ініціативи. Компанія продовжує зводити житло для ветеранів АТО. Володимир Розум’як додає, що квартири отримали справді достойні люди, частина з них залишились інвалідами й справді не мали де жити. Визначала їх не міська рада чи будівельна компанія, а спеціальна комісія, в яку увійшли волонтери, ветерани, громадські активісти.

– Мир в Україні буде тоді, коли ми переможемо. А це можливо тільки тоді, коли ми будемо єдині й діятимемо спільно, якщо підприємці, волонтери та військові будуть об’єднані спільною справою, — зазначив Ігор Гуда.

Володимир Розум’як додає, що співпраця з Ігорем Гудою триватиме. Вже незабаром будуть реалізовані нові проекти.