Головна Новини Подробиці зухвалого нападу на будинок директора Бучацького сирзаводу

Подробиці зухвалого нападу на будинок директора Бучацького сирзаводу

5674_originalТроє невідомих осіб в масках ввечері ввірвалися до помешкання 60-річного жителя міста Бучач. Зловмисники, застосовуючи насильство до господаря та його дружини, заволоділи значною сумою грошей. Правоохоронці розшукують нападників.
Повідомлення про злочин надійшло до співробітників Бучацького райвідділу міліції 27 березня о 23.20 від місцевого жителя. Чоловік повідомив, що невідомі особи здійснили напад на будинок 60-річного жителя райцентру. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що троє невідомих осіб у масках проникли на територію господарства приватного підприємця та, застосовуючи фізичне насильство до чоловіка та його дружини, вимагали гроші. Зловмисники викрали з помешкання значну суму валюти: 15800 доларів США, 2100 євро,1700 фунтів стерлінгів та ювелірні вироби.

60-річний господар будинку помер. Його тіло направлено на судово-медичний розтин для з’ясування причин смерті.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією статті 115 частини 2 пункту 6 ККУ – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів.

Триває досудове розслідування, в ході якого буде з’ясовано усі обставини вчинення важкого злочину. Про них поінформуємо згодом.