Головна Новини Подробиці жахливого вбивства таксиста на Тернопільщині

Подробиці жахливого вбивства таксиста на Тернопільщині

таксі

11 травня з заявою про зникнення 28-річного сина до працівників Тернопільського відділу поліції звернувся мешканець обласного центру. Зі слів батька, родич 10 травня, увечері на власній автівці виїхав  з центрального автовокзалу Тернополя, на зв’язок виходив близько 22 години, а далі його місцеперебування невідоме.

 

Слідчо–опеативними заходами правоохоронці оперативно встановили, що молодик, підробляючи таксистом, на автовокзалі у Тернополі, отримав замовлення від двох невідомих пасажирів. Зі слів очевидців таксі попрямувало в Шумськ. Поліцейські ретельно обстежили усі автошляхи що ведуть до  району.

 

В лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького оперативники виявили машину зниклого, а в полі знайшли вже мертвого тернополянина. Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть  безвісти зниклого.

 

Тіло убитого тернополянина знаходилося вже на території Хмельницької області, тож розслідування згідно кримінального провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство) розпочали хмельницькі правоохоронці.  Тернопільські поліцейські також активно працюють над розкриттям злочину: відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе, та інші заклади, поряд з якими ймовірно могли проїжджати розшукувані. Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста – весільної обручки, барсетки з документами та грошима, техпаспорта на транспортний засіб, мобільного телефону.

 

Поліцейські звертаються з проханням до  водіїв, які в зазначений час рухалися за маршрутомТернопіль-Кременець-Шумськ, і котрі могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів.

 

Усіх небайдужих, котрі володіють будь-якою інформацією про дану подію, чи про осіб, якіможуть бути причетними до важкого злочину поліцейські просять телефонувати за номерами у Тернополі (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, у Шумську (код 258) 2-12-45, 067 471 66 23, або 102 у будь-який підрозділ поліції.