Головна Новини Податки з тернопільських парковок не йдуть у бюджет

Податки з тернопільських парковок не йдуть у бюджет

Підприємця який займається паркуваням у Тернополі підозрюють у несплаті податків.

“Витрати ФОП Мисенка М.М. на податки та заробітну плату на рік склали приблизно 1 млн.грн. (50 тис. на місяць збір за місце паркування та 33,5 тис. грн. на місяць витрати на оплату праці). За даними управління транспорту це 60% тарифу, відтак річний дохід підприємця становить близько 1,65 млн. грн. Відповідно до ст. 183 Податкового кодексу України якщо загальна сума операцій від постачання товарів, робіт, послуг за останні 12 місяців перевищує 1 млн. грн. то такий суб’єкт забов’язаний зареєструватися платником ПДВ.
Заходимо в реєстр платників ПДВ на сайт ДФС і …. вуаля Мисенка Миколи Миколайовича в реєстрі немає. Таким чином маю підозри, що Мисенко М. М. бреше, приховує реальні доходи та ухиляється від сплати податків.

(Розрахунок здійснений на підставі інформації викладеної ось тут:
https://goo.gl/wwNkNZ )
P.S. До речі працівники ФОП Мисенко М. М. не мають права брати готівку від водіїв, оскільки для цього потрібно мати із собою касовий апарат (не плутайте з банківським мобільним терміналом це різні речі) який реєструється в органі ДФС в установленому законом порядку, що скажете Petro Yakimchuk ?  🙂 Також пропоную членам громадської ради при Тенопільській ДФС розглянути це питання на наступному засіданні” – написав громадський діяч Павло Іванечко.