Головна Новини Повіту ще немає, але Чортків до цього вже готовий

Повіту ще немає, але Чортків до цього вже готовий

Цікавий район вимальовується у верхній частині нашого міста, зокрема у мікрорайоні Кадубу. Останнім часом, особливо з середини вересня, там спостерігається справжній будівельний бум, немов це відбувається десь у Китаї, а не у Чорткові, пише Чортків Сіті

За місяць часу тут проведено капітальний ремонт дорожнього полотна по вулиці Незалежності. Навпроти дев`ятиповерхівок облаштовується автобусна зупинка із заїзною «кишенею».

 Фото Максима Огородника

Днями завершено вимощення кольоровою бруківкою тротуару загальною протяжністю близько триста метрів – із велосипедною доріжкою, спеціально нанесеними на ній позначеннями місця пішохідного переходу для сліпих пішоходів. (Слід віддати належне проектантам за цікаве рішення). Він з`єднав прокладені у минулі роки аналогічні тротуари з велодоріжками по вулицях Степана Бандери і Незалежності.


Фото Максима Огородника

На перехресті останньої з вулицею Ягільницькою завершується спорудження торгово-дозвіллєвого центру з великим супермаркетом, стоянками для автомобілів тощо. Поруч уже введено в експлуатацію сучасну автомийку.

 Фото Максима Огородника

Ще далі на місці закинутої військової частини  проглядається будівництво казарм і гуртожитків за сучасними натовськими стандартами, де базуватиметься 44-та артилерійська бригада.

Узагалі з висоти Собору Князя Володимира Великого, який, хочеться вірити, рано чи пізно буде добудовано, проглядається чудова панорама, куди не глянь оком.


Фото Максима Огородника


Фото Максима Огородника

Справді, Чортків поступово стає містом, де хочеться жити. Ще б трішки підтягнути дороги…