Головна Новини Повернення «Дністровського експресу»: через Чортків курсуватиме потяг “Чернівці-Львів”

Повернення «Дністровського експресу»: через Чортків курсуватиме потяг “Чернівці-Львів”

«Ніщо не зупинить поїзд, час якого настав». Так охарактеризувала Укрзалізниця повернення «Дністровського експресу» на колію. З 10 жовтня через Чортків курсуватиме регіональний експрес №802/801 Чернівці – Львів, який фактично повторює історичний маршрут славетної «Люкс-торпеди». Маршрут проходитиме ще через Заліщики, Тернопіль, Золочів та інші міста, повідомили у міськраді.

Поїзд курсуватиме щодня з Чернівців о 05:30, прибуття у Львів о 12:18. У зворотному напрямку він вирушатиме зі Львова о 15:07, прибуватиме до Чернівців о 22:05.

Коли потяг прибуватиме у Чортків наразі не повідомляють. Втім Укрзалізниця анонсує, що вже сьогодні можна буде придбати квитки у їхньому додатку, чат-боті, на сайті та у касах. Відповідно стане відомо про час прибуття потяга до нашого міста.

Нагадаємо, «Дністровський експрес» мав вирушити у першу мандрівку ще 28 лютого, втім через повномасштабне вторгнення росіян запуск потяга відклали.

Закликаємо місцевих мешканців максимально використовувати даний потяг, щоб із статусу експериментального курсування він перейшов у постійний режим!