Головна Новини Побив і обікрав: подробиці грабежу у Бучачі

Побив і обікрав: подробиці грабежу у Бучачі

Співробітники Бучацького відділення поліції оперативно встановили особу зловмисника та вилучили у нього викрадене майно.

До поліцейських надійшло повідомлення від 27-річного жителя Білобожницької громади про те, що його пограбував малознайомий чоловік. Зловмисник побив заявника та відібрав 2 600 гривень і мобільний телефон.

Зі слів потерпілого, до Бучача він приїхав у гості. Перебуваючи в одній компанії, у нього виник конфлікт з нападником. Під час якого зловмисник двічі вдарив його рукою по обличчю та пограбував. Після цього зник у невідомому напрямку.

Поліцейські затримали зловмисника відповідно до статі 208 КПК. До грабежу виявися причетним 18-річний житель Бучацької громади. Хлопець не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – нещодавно він вчинив крадіжу на території Борщівської громади.

Йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. На час досудового розслідування суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.