Головна Новини Побачивши людей у формі, почав нервувати: у Тернополі військові впіймали підозрілого чоловіка

Побачивши людей у формі, почав нервувати: у Тернополі військові впіймали підозрілого чоловіка

Працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту щодо жителя міста.

Військовослужбовці Національної гвардії впіймали чоловіка, який зберігав забороненні речовини. Під час патрулювання вулиці обласного центру, на одній із вулиць, військові помітили молодика, який побачивши людей в формі почав поводити себе підозріло. У ході проведення поверхневого огляду у нього виявили поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною білого кольору.

Заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Триває слідство.