Головна Новини Планшети, повербанки та бандажі: «Українська команда» Тернопільщини відправила ще кілька партій допомоги...

Планшети, повербанки та бандажі: «Українська команда» Тернопільщини відправила ще кілька партій допомоги на передову

Волонтерський штаб «Українська команда» на Тернопільщині продовжує щоденно допомагати українським воїнам.

За останні декілька днів волонтери відправили багато необхідних речей на фронт. Про це розповів волонтер «Української команди», лікар-невролог Андрій Надкевич.

– Волонтери «Української команди», центру « Я-Волонтер» та ГО «Десантно-козацький рій» передали для мужніх азовців з 3 окремої штурмової бригади  зарядні станції, планшети, монітори. А для воїнів 105 бригади територіальної оборони на східний фронт – повербанки, ізраїльські бандажі, евакуаційні ноші, тактичні ліхтарики від наших друзів з Швейцарії. Щира подяка за таку своєчасну і необхідну допомогу! Дякую кожному, хто долучається і продовжує бути поряд з Україною! – зазначив Андрій Надкевич.

Окрім цього,  турнікети, медикаменти, гемостатичні бинти, ізраїльські бандажі «Українська команда» передала для воїнів Повітряних Сил на східному напрямку.

– Також забезпечили медиків 9 батальйону ізраїльськими бандажами, повербанками, мультитулами і тактичними ліхтариками. Дякуємо волонтерам зі Швейцарії за підтримку! Уся ваша допомога йде за призначенням!  наголосив Андрій Надкевич.