Головна Новини Петро Ландяк замовляє рекламу у соціальній мережі. Дійшло до крайнощів?

Петро Ландяк замовляє рекламу у соціальній мережі. Дійшло до крайнощів?

У мережі Facebook з позначкою «реклама» Петро Ландяк публікує свою «громадянську позицію», де «відкриває читачам Америку», що прем’єр забув про український народ, про пенсіонерів, про українського солдата і вчителя.

 

Але суть не в тому, що Петро Ландяк «товче воду в ступі» і пише про те саме, про що кожного дня говорять не тільки всі решта політиків, а й прості громадяни. Суть у тому, що піаритися за гроші він уже взявся навіть у соцмережах. Про що ж свідчить замовлення реклами у Facebook? Чи не про те, що справи у партії вже «поганенькі»? Може, партія, а може, зокрема, і сам пан Ландяк втрачає кількість однодумців і сподівання на достатню кількість виборців? А може, пан політик отак рекламується і в не рекомендованих до використання СБУ мережах?

Звичайно ж, нині соцмережами люди живуть і читають усе, що там пише, нині певно більше, аніж звичайні сайти і тим паче газети. Тому Петро Ландяк і вирішив попіаритися саме там. Але, ймовірно, це не просто можливість привернути до себе увагу виборців, а крайнощі і такі собі душевні поривання, аби про нього уже геть не забули. Бо ж  думки загально-політичного характеру важко назвати «звітом» депутата.

 

Далеко не всі політики до таких крайнощів вдаються. Видно, пан Ландяк мав вагомі причини, щоб спокуситися на рекламу такого примітивного рівня.

Джерело: ТеNews