Головна Новини “Перестаньте писати нам всяку гидоту та ображати”, – медсестра звернулася до...

“Перестаньте писати нам всяку гидоту та ображати”, – медсестра звернулася до людей (Відео)

Медстестра із Заліщиків Ольга Підручняк виступила на захист своїх колег які боряться з Covid-19, та отримуюь шквал критики та негтиву від гроадян у соцмережах.  Жінка зазначає, що від самого початку епідемії лікує хворих з коронавірусом і бачить реалії. У своєму відео медстестра просить людей зупинитися та не писати гидоту.

“У моєму оточенні сусіди, друзі і знайомі, а я і не знала, що всі вони лікарі-вірусологи. Вірусу немає, туберкульозу немає, онкології немає, навіть сказу не існує. Мені вже це набридло, як і решті українців. Перестаньте нас хаяти, перестаньте писати всяку гидоту. Перестаньте, просто зупиніться. Невже ви думаєте, що люди не помирають в цьому світі від різних захворювань. Не називайте його коронавірусом, називайте просто вірусом, але він є. А якщо його немає, то поясніть, чому в Заліщиках знову закриваються всі заклади, піцерія, магазини, приватні організації. Люди знову залишаються без зарплати, за що жити”, – каже Ольга Підручняк.

Медсестра закликає задуматися людям, в яких важких умовах працюють медики, які лікують хворих із COVID.  Зокрема, за її словами, зараз в у відділенні терапії 29 градусів тепла, а працівники в комбінезонах.

“Я не хочу бути ні на чиємусь місці, і не хочу займати чиюсь посаду. Я свою роботу виконую і вважаю, що я на своєму місці. Перестаньте мені писати, перестаньте мені дзвонити. Будьте здорові, залишайтеся вдома, мийте руки. Не хочете носити маски, то будете носити респіратори, бо вам їх носити дуже важко, на жаль”, – додає медик.