Головна Новини Переселенець з Луганська який очолив санаторій вже не привезе “своїх дєвочєк” до...

Переселенець з Луганська який очолив санаторій вже не привезе “своїх дєвочєк” до Кременця?

Поставлена крапка в судовому процесі стосовно незаконного звільнення з роботи медичної сестри дитячого психоневрологічного санаторію, депутата Кременецької міської ради, голови профспілки Пилипович О.Д.

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України залишила без змін рішення апеляційного суду Тернопільської області про поновлення на роботі працівника,відшкодування матеріальної і моральної шкоди.

Також визнані незаконними накази №35 від 8.02.16р. і №54 від 26.02.16р.Керівник порушив Законодавство звільнивши з роботи працівника,який брав участь у сесії, як депутат Кременецької міської ради. Як то кажуть: безпрецедентний випадок, коли депутата звільняють за участь в сесії. Керівник підписує наказ на звільнення перебуваючи на лікуванні в реанімаційному відділенні.Не бере до уваги той факт, що профспілка не дає згоди на звільнення. Ігноруючи листи з Департаменту охорони здоров’я і Обласної ради про незаконність даного рішення.

Показовим є той факт,що даний інцидент є не поодиноким.В даний час в Кременецькому районному суді розглядаються ще дві справи колишніх працівників санаторію, які судяться з головним лікарем Братанічем Г.Д.через незаконне скорочення.