Головна Новини Перемогли з блискучим рахунком: тернопільські студенти везуть додому “Кубок Патріотів”

Перемогли з блискучим рахунком: тернопільські студенти везуть додому “Кубок Патріотів”

Вчора, 23 сепрня, в Хусті, що на Закарапатті відбувся фінал “Кубку Патріотів”. Приємно, що вже вдруге перемогу отримали студенти та навіть абітурієнти Тернопільського національного педагогічного університету імені В.Гнатюка. Про це у ФБ повідомив ректор вишу Богдан Буяк.

“Кубок Патріотів прямує до Тернополя!!! Команда #ТНПУ вдруге перемогла у турнірі! У фіналі студенти обіграли господарів турніру – Збірну Хуста, в складі якої були зібрані найкращі гравці Закарпаття, з рахунком 4:2! Щиро вдячні за відмінну організацію турніру та подарунки Всеукраїнська Футбольна Асоціація Студентів та іі очільнику, народному депутату і справжньому патріоту Іван Крулько !!!

Відрадно, що перемогу здобули студенти молодших курсів факультету фізичного виховання, а також наші цьогорічні абітурієнти!!! Вони проявили справжній бійцівський характер та патріотизм проти досвідчених команд і зробили гарний подарунок академічній родині #ТНПУ до Дня Незалежності. Ми гордимося Вами! Ви Найкращі!!! А Ми з Вами!)”, написав Богдан Буяк.