Головна Новини “Перекинули ялинку, розбили старовинні іграшки”, – колядники зіпсували кременчанам Різдво (фото)

“Перекинули ялинку, розбили старовинні іграшки”, – колядники зіпсували кременчанам Різдво (фото)

Період Різдвяних свят надзвичайно світлий та радісний. Люди ходять один до одного в гості, по хатах із колядою та віншуванням ходять колядники, вертепи. Та, на жаль,  сім’ї Бєлових із Кременця цьогоріч зіпсували Різдво нелюди, що перекинули ялинку надворі та розбили новорічні іграшки, яким уже більш ніж 40 років і вони є родинною реліквією для сім’ї.

«Все було закрито на ключ. А нас не було вдома цілий день. Пізно ввечері ми повернулись і застали отакий «сюрприз», – каже Ірина, – дуже шкода ялинкових іграшок, яким більше 40 років, вони є цінними для нас, як пам’ять, повідомляє Kremenets. City

Ви хочете сказати, що наша країна прагне до Європи? Але я цього не бачу. – Одразу ж написала Ірина на своїй сторінці у Facebook. – Коли господарів немає вдома, і все закрито і в вікнах темно. Невже не ясно, що нікого вдома немає. Для чого робити шкоду? Вивертати верх дном ялинку? Сьогодні Різдво! Велике свято!!! Але наші люди не вміють, на жаль, святкувати!!!»

Чоловік Ірини Вадим додав, що насправді, це все гидко і образливо. Зазначив, що не стільки від завданих матеріальних збитків, як від того, що навіть у таке свято хтось «господарював» на подвір’ї. «Якщо це діти, то ганьба їх батькам за таке виховання, якщо ж дорослі, то дуже сумно, що в нашої нації є такі «герої», – додав Вадим Бєлов.

Отаке, як кажуть, без коментарів… Прикро і сором, та й годі!