Головна Новини Передноворічна «Ранкова кава» у Тернополі дивуватиме сюрпризами

Передноворічна «Ранкова кава» у Тернополі дивуватиме сюрпризами

Двадцять другого грудня відбудеться остання у цьому році святкова зустріч для найкращих жінок Тернополя та України – «Ранкова кава», ініціатором та організатором якої є ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області».  Цього разу організатори зроблять все можливе, щоб максимально втілити потенціал проекту, який накопичувався впродовж всіх попередніх зустрічей.

Учасниці презентують себе та свої таланти

Оскільки серед гостей заходу є багато майстринь та творчих особистостей, виникла ідея ближче познайомитися з ними та їхніми виробами. Кожна з вас є окрасою «Ранкової кави», то ж не проґавте можливість презентувати себе та свій талант! Для мисткинь, які придбають чи вже придбали квиток на захід, 22 грудня діятиме спеціальний виставковий зал, де всі охочі зможуть побачити їхні вироби, а майстрині – безкоштовно зробити промоцію своїх виробів.

Кожна учасниця може зробити диво

Оскільки одним із основних напрямків діяльності ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» є благодійність, на передноворічній «Ранковій каві» встановлять особливе «Дерево Бажань». Це новорічна ялинка, але прикрашена не кульками, а листами  від діток з обмеженими можливостями. Листів вже є близько двох десятків, і у кожному описані побажання дитинки, а також прикріплене її фото. Кожна гостя зможе по бажанні обрати, для кого вона хоче зробити подарунок. Ці дітки та їх очі не можуть залишити байдужими нікого. І так хочеться зробити їх життя трішечки радіснішим…..

Тернополянок запрошують на авторський майстер-клас  Юлії Юдіної

Двадцять другого грудня о 10.00 годині розпочнеться авторський майстер-клас Yuliya Yudina «Народжена панувати над собою. Жінка Богиня. Матриця нової поведінки».
Цей майстер-клас необхідний для жінок, які хочуть створити власну стратегію життя і забезпечити собі довгостроковий успіх в умовах зміненого світу.

Відбудеться зустріч у ресторані «Forum hall», що на проспекті Злуки, 45.  Початок реєстрації о 9.30.

Дізнатися більше про захід та про умови реєстрації можна, перейшовши на сторінку ГО у «Фейсбук». Організатори радять не зволікати, адже кількість місць обмежена. А пропустити зустріч із Юлією Юдіною, та ще й напередодні Нового року, коли кожна людина готова зробити крок до змін, просто неприпустимо! Тому чекаємо усіх на «Ранковій каві», яка буде дивувати сюрпризами та цікавими знайомствами, надихне на зустріч Нового року з оновленою свідомістю, з новими знаннями та оптимізмом.