Головна Новини Переваги безпровідної сигналізації ajax

Переваги безпровідної сигналізації ajax

сигналізація ajax

Ви переїхали в нову квартиру і не порахували встановлення системи охорони? Не біда безпровідна ajax сигнализация, вирішить вашу проблему без зайвих дротів по квартирі.

Переваги системи охорони ajax очевидні:

1. Швидкий монтаж встановлення датчиків в 3-кімнатній квартирі займає не більше 15 хвилин. Не потрібно свердлити дірки в щойно відремонтованому помешканні, достатньо приклеїти датчик в рекомендованому місці на монтажний скотч який йде у комплекті.

2. Не потрібно залучати спеціалістів що значно здешевлює монтаж. Адже собівартість датчиків провідних і безпровідних систем майже однакова, але велика частка витрат припадає саме на монтажні роботи.

3. Незалежність від електроенергії. Безпровідні датчики працюють автономно за рахунок батарейок або акумулятора, що значно збільшує шанс захистити оселю в умовах коли її “відрізали” від електроенергії.

4. Радіоканал який використовує хаб сигналізації для зв’язку з датчиками на відміну від дротів його неможливо заблокувати, ні стінам, ні меблями, а дріт можна пошкодити.

5. Невеликий розмір. Мініатюрність і відсутність дротів і як наслідок можливість встановлення в місцях, де їх майже не помітно.безпровідна сигналізація ajax

6. Можливість вибрати комплектацію самому. До одного Hub ajax можна приєднати до 150 різних датчиків.

Ви можете встановити систему охорони в квартирі, а також за її межами, для прикладу відеоспостереження в коридорі. Крім того можна встановити датчики задимлення, датчики затоплення, відсікачі електроенергії, розетки які відключаться дистанційно за допомогою одного руху в смартфоні.

7. Розширити комплектацію вашої системи безпеки ajax ви можете змінити в будь-який момент приєднавши датчик до системи за допомогою додатка в смартфоні. Спочатку ви можете придбати мінімальний набір датчиків для забезпечення безпеки вашого будинку, а з виникненням потреби додавати ті, які вам потрібні, наприклад “розумні розетки”.

8. Беззаперечною перевагою безпровідної сигналізації ajax є те, що її можна підключити на пульт поліції, а можна використовувати для сповіщення господарів про вторгнення в помешкання, задимлення чи затоплення.

9. Мобільність. Ще однією перевагою сигналізації ajax є можливість її перевстановлення в іншому приміщенні, наприклад при зміні місця проживання.

10. Доступність. Безпровідну охоронну систему можна самостійного встановити, що забезпечить ще більшу надійність охорони вашої оселі. Встановити додаток і привязати до нього датчики так само легко, як будь-яку гру на смартфоні, налаштування проходить швидко і доступне навіть не досвідченому користувачу гаджетів. Вибір за вами!