Головна Новини Патрульні Тернополя після скандалу з грамотою потрапили у скандал з мораллю

Патрульні Тернополя після скандалу з грамотою потрапили у скандал з мораллю

Хвилю обурення у тернопільської аудиторії соціальної мережі Фейсбук викликала поведінка місцевих копів, які затримували жінку що торгувала у не призначеному для цього місці.

Відео поширив екс-голова ЛОДА уродженець Тернопільщини Віктор Шемчук.

Oleg Gutsai: “Я за те щоб порядок був на всіх рівнях,але останнім часом склалось враження що поліція захищає казнокрадів,а от до бабусі в даному випадку все по закону. Хто більше шкоди наносить державі бабуся? яка і так на межі бідності”

Сам автор відео коментує це відео так: “Поліція в дії… Затримують жінку за торгівлю у невстановленому місці.
Неприємне враження. Не по факту, по суті…”

Anneta Sadovskaya “В нас був проффесор,а тепер профффесійна поліція.Суть не кого затримують,а як?Позор.Толку з них ніякого,на дорогах жах,криміналітет гуляє,а ці хлопці з барів,городу катають попи в машинах”.

Михайло Жмурко “Я так розумію, що нова поліція займається лише парковками та боротьбою із людьми, які не можуть чинити опору (бабці з лотками). А от коли діти йдуть в школу, і мають перейти дорогу, а світлофор не працює – поліція проїжджає повз!!”

Нещодавно ми писали про те, що в Патрульній поліції Тернополя дали відповідь на запит, який був підписаний керівником Володимиром Струком, переповнений помилками.