Головна Новини Патрульні з гучномовців інформують тернополян про карантин (Відео)

Патрульні з гучномовців інформують тернополян про карантин (Відео)

Вулицями обласного центру їздять автомобілі патрульних поліцейських і через гучномовці закликають краян дотримуватися карантину. Основні поради: не виходити на вулицю без нагальної потреби, носити захисні маски, уникати скупчення людей, а у разі погіршення самопочуття одразу звертатися до лікарів.
Такі превентивні заходи співробітники  Управління патрульної поліції в Тернопільській області почали проводити з початку введення надзвичайної ситуації в області. Поліцейські несуть службу у посиленому режимі та за допомогою службового  автотранспорту через гучномовці здійснюють оповіщення громадян.
Також під час щоденного патрулювання поліцейські проводять профілактичні бесіди з водіями і пасажирами та надають допомогу в межах своєї компетенції.
Під пильною увагою патрульних перебувають перевізники підприємств, установ та організацій критичної інфраструктури. З ними  здійснюють роз’яснювальну роботу  із щодо дотримання правил перевезення пасажирів в умовах карантинних обмежень, зокрема, необхідність перебування пасажирів в захисних масках. За нехтування правил злісних порушників притягуватимуть до відповідальності.
– Інформуємо людей про важливість дотримання карантину, проводимо профілактичні бесіди, наголошуємо щодо недопущення порушень. Від того, як люди будуть дотримуватися обмежувальних заходів буде залежати їхнє здоров’я, –  розповідає інспектор УПП Роман Іваник.
Патрульні поліцейські закликають мешканців області з розумінням поставитися до таких заходів, дотримуватися  умов карантину, щоб не допустити масового поширення коронавірусної хвороби.