Головна Новини Патрульній поліції потрібні нові працівники

Патрульній поліції потрібні нові працівники

Четвертий етап набору в патрульну поліцію Тернополя стартував 10 вересня. В управлінні патрульної поліції запрошують подавати заяви на відбір випускників вузів та усіх бажаючих віком від 20 до 35 років. Якщо кандидат успішно пройде тестування і співбесіди, а потім навчання, то через півроку нестиме службу у Тернополі. Зарплатня патрульного стартує від 8-ми тисяч гривень.
Набирати нових людей у поліцію почали ще з червня. Тоді заявки подали 529 осіб, з яких відібрали 71 людину. З них 58 зараз проходить чотиримісячне навчання у Рівному. За результатами другого набору 75 кандидатів успішно склали тести на знання законодавства і готуються до наступних випробувань. На тертій етап зареєструвалося вже 90 бажаючих потрапити у патрульні. Одночасно розпочався четвертий етап набору, який триватиме до 9 жовтня цього року.
З 10 вересня до 9 жовтня триватиме четвертий набір у патрульну поліцію, – розповів Петро Гаврих, начальник сектору кадрового забезпечення УПП в Тернополі. – Запрошуємо подавати анкети п’ятикурсників, магістрів. Вимоги: громадянин України, вік від 20 до 35 років, несудимість, і основне – бажання служити українському народу. Спочатку всі кандидати здають заяву – це перший етап набору. Зробити це можна на сайті Департаменту патрульної поліції в розділі «Набір». Наступний етап – тестування на загальні навички і знання законодавства – по 60 запитань в кожному тесті, мінімальний прохідний бал – 25. Потім – медичне обстеження, тест з фізичної підготовки, до якого входить біг на сто метрів, на кілометр і комплексно-силова вправа. Після цього буде співбесіда з психологом та останній етап – співбесіда з приймальною комісією, яка складається з двох представників національної поліції і трьох представників громадських організацій.
За детальнішою інформацією майбутні кандидати можуть особисто звернутися в УПП на вулиці Котляревського, 24, або за номером «гарячої лінії»: 044-390-65-00.