Головна Новини Патрульна поліція розчаровує непрофесійністю

Патрульна поліція розчаровує непрофесійністю

Тернополяни почали розчаровуватися в можливостях і професійності патрульних поліцейських, які прийшли на зміну всім так ненависного ДАІ. Однак, непрофесіні дії останньої, вражають. Заімсть того, щоб організувати належним чином рух в обхід місця дне сталося ДТП нові поліцейські навіть не задумуються над таким, а просто оформляють ДТП, а як водії там собі їдуть, ї це вочевидь не хвилює, а може вони не вміють регулювати рух?

“Ще донедавна я був симпатиком новоствореної Патрульноі Поліціі в нашому місті. Вірив в те , що патрульні поліцейські перш за все будуть допомагати тернополянам. Але з кожним днем переконуюсь, що рівень довіри людей до них не те, що зростає, падає з геометричною прогресією.
Недавно утворилась тріщина на мості, який знаходиться на перехресті вул.Гайова- вул. Об’їздна. Після цього кожен день водії бачуть як патрульні сидять в патрульних автомобілях ( два автомобіля бачив біля Ватри і один на вул.Протасевича) і не пускають великі фури. Це все правильно, але чому їхнє керівництво не поставить хоч одного з цих поліцейських регулювати рух на цьому перехресті? В деякі години там дуже великі затори. А в законі “Про Національну поліцію” написано:
Стаття 23. Основні повноваження поліції

11) регулює дорожній рух та здійснює контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками та за правомірністю експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі;
І мені не зрозуміло це незнання закону, або не вміють це робити.
Ну і сьогодні свіжий приклад ” допомоги” водіям. Кінець робочого дня, 18 година, вулиця Крушельницька . Патрульний автомобіль іде з включеними червоними і синіми проблисковими маячками. Всі водії дають йому дорогу. Біля моста ДТП. Але поліцейські навіть не думають регулювати рух, а розставляють фішки , перекривають заїзд в тунель під мостом і оформляють ДТП. В результаті, величезні пробки, люди нервують, а поліцейським начхати на проблеми людей. Хіба для цього ми давали їм такий кредит довіри. Жаль і сумно…” – повідомив тернополянин Любомир Балук.