Головна Новини Пастор церкви у Тернополі про вибори: “Бог осміяний бути не може!”

Пастор церкви у Тернополі про вибори: “Бог осміяний бути не може!”

Про ставлення до результату першого туру виборів не писав хіба ледачий. Свою думку висловив і  Віталій Біляк, пастор церкви «Нове Життя» міста Тернополя. Текст наводимо повністю та без змін.

“Бог осміяний бути не може!

Хто тільки не висловлював своє ставлення до виборів 2019. Як пастор євангельської церкви я бачу ці вибори по-своєму. Це не означає, що я не маю політичних уподобань, як громадянин, який живе в країні, я маю свої політико-економічні аргументи, але не про них сьогодні.
Хтось сказав, що “вибори – то, як аналіз крові, який показує стан суспільства” – це мене і лякає. Мене не лякає декілька десятків кандидатів – це нормальне явище в суспільстві, що формується.
МЕНЕ ЛЯКАЄ, що в країні, яка воює, майже 12% громадян проголосували за відверто проросійського кандидата Бойка.
МЕНЕ ЛЯКАЄ вплив телебачення і Інтернету. Люди повірили в образ створений фільмом. Люди не усвідомлюють, що ними маніпулюють, наче ляльками у театрі…
МЕНЕ ЛЯКАЄ, що у християнській країні, де 83-84% населення називають себе християнами, проголосували за Зеленського, який висміює Бога, Біблію, церкву, біблійних персонажів… (див. посилання внизу)
МЕНЕ ЛЯКАЄ позиція євангельських віруючих, які проголосували за цього чоловіка (Зеленського) бездумно і готові розірвати любі стосунки з іншими, якщо вони не думають так, як вони…
МЕНЕ ЛЯКАЄ, що христини, які декларують себе захистниками сімейних цінностей проголосували за Зеленського, який в якості шоумена запрошував на свої шоу людей, які відверто рекламують свої збочення (наприклад трасвестита Монро).

Саме зараз час процитувати Апостола Павла: «Не обманюйтеся, Бог осміяний бути не може. Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне!» Гал 6:7
ПОСЛУХАЙТЕ! Ви можете не голосувати за інших кандидатів, якщо там немає достойних, але ВИ БУДЕТЕ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ перед Богом за те, що зробили (зробите) президентом БОГОХУЛЬНИКА! Бог не буде благословляти країну, народ, який Його висміює, або аплодує тим, хто Його висміює.
Невже ви думаєте, що після цього Бог буде прихильний до нашої країни? Чи ви думаєте, що ви такі круті, що Бог нам вже не потрібен? Вже такі були, що трясли кулаками до неба і оголошували війну Богу!

Ми усі з великими надіями переживали помаранчеву революцію і раділи перемогою Ющенка, першого, по-справжньому, українського президанта. Але потім був реванш бандитської влади. І всі надії, і сподівання роботящих українців протекли, наче пісок між пальцями, пролетіли, ніби гроші через діряву кишеню… Потім була революція гідності. Ми усі були активні, молились, слідкували, брали участь… Потім, анексія Криму і війна – знову Господь дав шанс, ворог зупинений, утворилась армія, економіка почала оживати і знову тривога… лиш би знову не втратити тих добрих устремлінь, які дорогі усім нам. Пригадую слова пророка Огія 1:6: «Багато ви сієте, та збираєте мало, їсте, та не насичуєтеся, п’єте та не напиваєтеся, зодягаєтеся та не тепло вам, а той, хто заробляє, заробляє для дірявого гаманця.»
Як би нам ЗНОВУ не втратити Боже благословіння. А РИЗИКИ ВТРАТИТИ ВКРАЙ ВЕЛИКІ! Ми гордимось своєю працьовитістю, родючістю земель, географічним положенням, історією, розумними людьми, сотнями наукових винаходів… Хтось сказав – «якщо ти такий розумний – то чому не багатий?». Це питання задаю собі і іншим. Якщо ми такі розумні і класні, то де той успіх і процвітання на яке ми заслуговуємо? Чи не тому, що ми не шукаємо його у Бога? Чи не тому, що ми не позбулись «совковості» і чекаємо «месію» який зробить чудо? Чи не тому, що ми не зрозуміли, що «Україна – це я» і як вона може бути успішною, якщо Я нічого не роблю для її змін, а чекаю, коли зроблять інші, а потім просто звинувачую.

Дорогі УКРАЇНЦІ, нам потрібен Бог і Його благословіння! Я не закликаю вас за когось голосувати, – я закликаю усвідомити власну відповідальність перед Богом! Подивіться, які речі Господь обіцяє, якщо ми Його будемо потребувати понад усе!

«і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» 2Хрон 7:14

Віталій Біляк, пастор церкви «Нове Життя» міста Тернополя”