Головна Новини Парафіянку у Гніздичному побив син московського попа

Парафіянку у Гніздичному побив син московського попа

Таку заяву оприлюднив на своєму сайті “Правий сектор“. Як ми вже писали, продовжуються конфлікти, повязані з переходом православних громад Тернопільщини до ПЦУ.

Зі слів постраждалої у одній із сутичок, тілесні ушкодження цього дня їй наніс тернополянин, 1993 року народження, під час словесного конфлікту поблизу храму у селі Гніздичне.

“3-го березня на Тернопільщині, у селі Гніздичне, відбувся справжній бій за Українську Церкву. Громада, за підтримки НВР “Правий сектор”, проявила стійкість, відважність та незламність духу, перемігши усі підступи московського попа та його поплічників.

На громаду, що перейшла до ПЦУ, був здійснений фізичний тиск. Відомо, що жінка, на яку напав син попа РПЦ, перебуває у лікарні зі значними тілесними ушкодженнями.

Попри важкі баталії, українська громада змогла відстояти Православну Українську Церкву! Струкутра РПЦ усвідомила, що її міцні позиції втрачені, а тому московити будь-яким чином будуть намагатися повернути контроль над українцями.

Пам’ятаймо, що війна триває не лише на Сході, а й в тилу, де ворог активно розгортає антиукраїнські дії. Тож ми маємо прикладати максимум зусиль до боротьби”, – пише “Правий сектор”.