Головна Новини Павло Бочуля – “найбагатший”: має близько пів сотні дітей, онуків, правнуків

Павло Бочуля – “найбагатший”: має близько пів сотні дітей, онуків, правнуків

В Ладичині, Теребовлянського району, біля хати Бочулі Петра Пилиповича – різнобарв’я квітів, які схиляють свої голівки перед сивиною та літами господаря. Бо зозуля йому накувала майже 90 років. Завітали працівники Фонду соціального страхування в області до чоловіка та його родини, якого в селі називають найбагатшим. І найбільше багатство Петра Пилиповича – в його дітях, онуках і правнуках, яких близько півсотні.
П.П.Бочуля – найстарший потерпілий на виробництві у області, який працюючи багато років на Ладичинському млині отримав професійне захворювання. А тепер – став героєм соціального проекту, започаткованого управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області та телеканалом TV-4 « Виклик долі».
Цей простий літній чоловік, звиклий до роботи в селі, якось зачіпає своєю життєйською філософією, яка вища за мудрі слова сильних світу цього.
Він не здався життєвим випробуванням.
Якщо самі люди з особливими потребами будуть наполегливими у бажанні жити повним життям, займатися і своїм здоров’ям, і улюбленою справою – їм все вдасться. Як вдалося Петру Пилиповичу.