Головна Новини Освітяни просять депутатів Кременецької міськради одуматись

Освітяни просять депутатів Кременецької міськради одуматись

“Не приймайте поспішних рішень!” – просять вчителі кременецької школи №4  депутатів міськради. Освітяни обурені тим, що їхній навчальний заклад, який є одним із кращих в місті, хочуть зробити ЗОШ І-ІІ ступенів. Ось що написав педколектив на сторінці у соцмережах:

“Реалії життя вимагають скорочення та зміни статусу навчальних закладів міста. Усе це має відбуватися прозоро, враховуючи такі критерії, як: матеріальна база закладу, фаховий рівень, показники освітньої діяльності педагогічного колективу.
Відділ освіти Кременецької міської ради намагається вирішити проблему нестачі фінансування шляхом пониження ступенів шкіл із третього на другий, не враховуючи реальних показників наповненості шкіл, результативності навчально-виховної діяльності.
Не отримавши чітких аргументованих відповідей на питання, що нас хвилюють, ми звертаємося, перш за все, до депутатів Кременецької міської ради: «Не приймайте поспішних рішень!».
Одну з найуспішніших у Кременці шкіл за всіма показниками – Кременецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №4 (наповнюваність, участь і результати у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах, конкурсах, МАН, конкурсах художньо- естетичного, військово-патріотичного циклу, спортивних змаганнях тощо) – хочуть перетворити на школу І-ІІ ступенів. При цьому не враховуються інтереси ні дітей, ні батьків, ні майбутнього освіти Кременця.

Педагогічний колектив
Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4”