Головна Новини “Орнаву” вже перевірили, а “Подоляни” – перевіряють на дотримання вимог пожежної безпеки

“Орнаву” вже перевірили, а “Подоляни” – перевіряють на дотримання вимог пожежної безпеки

Четвертого квітня співробітниками Управління ДСНС України у Тернопільській області перевірено дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки в торговельному центрі «Орнава», розташованому на  вул. Живова, 15А, у м.Тернопіль.

Особливо прискіпливо рятувальники вивчали евакуаційні шляхи і виходи, наявність та технічному стану систем автоматичного протипожежного захисту і оповіщення, внутрішньому й зовнішньому протипожежному водопостачанню та первинним засобам пожежогасіння.

За результатами обстеження об’єкту будуть прийняті відповідні рішення. Інформацію щодо стану забезпечення пожежної безпеки буде надано місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.

Відповідно до графіку проведення позапланових перевірок торговельних та інших підприємств, оприлюдненого  на сайті ДСНС, 4 квітня було проведено перевірку у ТОВ “Епіцентр – К”, а от у ТРК “Подоляни” перевірку провели сьогодні, 5 квітня, зранку. Тут провели навчання для персоналу, відпрацьовували  дії при умовній пожежі та порятунку людей з кінотеатру на випадок пожежі. Перевірка закладу ще триває. Перевірку проведуть і у всіх шкільних та дошкільних закладах і в медзакладах, в театрах та кінотеатрах та інших закладах. Приміром, “Тернопільський центральний універмаг” перевірять 24 квітня, а ПК “Березіль” – 23 квітня.