Головна Новини Оприлюднили шокуючі деталі вбивства випускниці Ірини Мукоїди

Оприлюднили шокуючі деталі вбивства випускниці Ірини Мукоїди

Справа бездушного вбивці наближається до логічного завершення.

НАРКОМ дізнався шокуючи подробиці вбивства, що два роки тому сколихнули тернопільське селище Вишнівець. Саме там, на вулиці Незалежності 26-го червня 2017 року просто на вулиці місцеві жителі виявили бездиханне тіло місцевої випускниці – 17-річної Ірини Мукоїди.

Спочатку по селищу розповзлися чутки, що жорстоке вбивство вчинили якісь “мажори”, які підвезли дівчину на позашляховику, а потім убили, і викинули з машини. Один з місцевих жителів стверджував, що бачив, як труп викидали з чорного джипу. Незабаром цей очевидець опинився в психлікарні – з причини серйозної і запущеної душевної недуги.

Поліція вимушена була спростувати усі чутки, вийшовши на слід справжнього вбивці – 16-річного студента коледжу, що мешкає в сусідньому селі, Василя Гнатюка (на заголовному фото). На свої роки інвалід Гнатюк не виглядає – здається, що перед вами пухкий і дурнуватий школяр. При цьому, згідно з характеристиками, даними в учбовому закладі, за місцем проживання, а тепер і в слідчому ізоляторі, Гнатюк – брехливий і жорстокий юнак.

Ряд проведених експертиз, у тому числі і молекулярна, підтвердили, що Гнатюк в нещасливу ніч напав на Ірину, завдав їй три удари в груди ножем, а потім, із вже мертвої, зірвав нижню білизну, і, засунувши палець в задній прохід жертви, почав задовольняти хворобливу статеву пристрасть.

Згідно з висновками судових медиків, смерть дівчини настала фактично миттєво – удари клинка пробили серце і легеню.

Своєї провини Гнатюк так і не визнає, а його адвокати вимагають випустити неповнолітнього або під домашній арешт, або під заставу.