Головна Новини Олег Жох запевняє, що не причетний до смерті армрестлера Андрія Пушкаря

Олег Жох запевняє, що не причетний до смерті армрестлера Андрія Пушкаря

Вдова загиблого у ДТП чемпіона світу з армспорту Андрія Пушкаря Світлана Пушкар звинуватила рукоборця Олега Жоха в причетності до аварії. Зокрема, жінка написала, що у той день за кермом був не Сергій Жох, батько спортсмена, а сам Олег, пише сайт Тернополяни

Смертельна аварія сталася восени 2018 року на трасі “Київ-Чоп”, коли спортсмени поспішали до Львова, звідки мали летіти на змагання до Польщі. В салоні автомобіля “Citroen Berlingo” перебували двоє чемпіонів світу з армреслінгу – Андрій Пушкар та Олег Жох, а батько Олега, Сергій, був за кермом. В результаті ДТП Андрій Пушкар та батько Олега Сергій Жох загинули на місці. Олегу вдалося вижити.

У зв’язку зі смертю водія, кримінальне провадження закрили. Однак, Світлана Пушкар його оскаржила. Жінка звинувачує Олега Жоха у тому, що за кермом був він.

Олега здивувала така поведінка Світлани. Хлопець розповів, як усе було насправді:

“Я пам‘ятаю як ми їхали з татом, за м. Дубно в придорожньому кафе ми пообідали поки чекали Андрія Пушкаря. Його привезла дружина Світлана Пушкар. Ми сіли в автомобіль мого тата: тато за кермо, я на пасажирське переднє сидіння, Андрій на заднє пасажирське сидіння. Так ми їхали не довго, далі в моїй пам‘яті палата реабілітаційного центру”, – написав він.

Спортсмен наголосив, що його вини у ДТП немає та додав, що співчуває Світлані та розділяє її втрату.

“Таке враження, що є дві різні Світлани. Одна допомагала мені вижити і правдиво свідчила, а другій заважає моє життя і її свідчення змінилися. Чи не прослідковується тут вплив третіх зацікавлених осіб?!”, – підсумував Олег Жох.

https://www.instagram.com/p/B_zbCYhJx2k/?utm_source=ig_embed