Головна Новини “Окупантам рух заборонений” – нові дорожні знаки на Тернопільщині

“Окупантам рух заборонений” – нові дорожні знаки на Тернопільщині

Окупантам рух заборонений: на Тернопільщині розміщують нові дорожні знаки з обличчям Путіна і міткою “рух заборонено”. Про це розповів, начальник обласної Служби автомобільних доріг Микола Довгошия. За його словами, знаки встановлюють за свій кошт підрядні організації.

Один зі знаків розмістили при в’їзді в Гаї-Гречинські Байковецької громади. Його встановили жителі цього села, коли облаштували блокпост. 26-річний тернополянин Тарас Сергієнко із соцмережах дізнався, що в області будуть встановлювати такі знаки, пише Суспільне.

“Взагалі супер, всюди треба ставити, по всій Україні. Якомога більше, з самого початку, коли тільки почалося. Не всі вірили в українську армію, а зараз з кожним днем все більше і більше. Тому кожна якась така штука допомагає бойовому духу всій Україні”, – розповідає чоловік.

Жителька села Гаї-Гречинські Ольга Тхорик каже, такий дорожній знак побачила вперше.

“Про “Рускій корабль” банер великий вже бачили. Дуже актуальний знак, супер, молодці. Так воно і має бути, нікого не пустимо до нас ворогів”, – каже жінка.

При в’їзді до Тернополя з боку Збаража, біля блокпосту також розмістили дорожній знак для російських окупантів.

“Ви розумієте, що вони не мають шансів сюди дійти. Я взагалі не розумію, на що вони надіються. Він змусив наших дівчат плакати, він отримає на горіхи”, – каже тернополянин Тарас Голубничий.

Скільки таких знаків розмістять на Тернопільщині поки невідомо, каже начальник служби автодоріг області Микола Довгошия.

“Знак вказує ворогу – негайно здавайся в полон, або зустрінь смерть. Від сьогодні дія знаку поширюється на дороги усіх форм власності в Україні та союзних державах”, – розповідає Микола Довгошия.

Нагадаємо, на усіх дорогах області тимчасово демонтовують дорожні знаки. Зокрема, це вказівні знаки та назви населених пунктів. Розповів голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш.