Головна Новини Одного перевезли в опіковий центр Львова, – Тернопільська ОВА про стан поранених...

Одного перевезли в опіковий центр Львова, – Тернопільська ОВА про стан поранених після атаки

Російські військові ввечері 13 травня та вночі 14 атакували Тернопільщину. Внаслідок обстрілу отримали поранення двоє людей.
Наразі один з постраждалих перебуває в опіковому центрі. Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова Тернопільської ОВА Володимир Труш, пише 24 Канал.

У якому стані постраждалі

Труш розповів, що внаслідок російської атаки отримали поранення двоє людей. Один з них опікові.

Він зараз перебуває у Львові. Ми змушені були перевезти його в опіковий центр,
– зазначив очільник ОВА.

Друга постраждала людина отримала медичну допомогу в лікарні. У неї розрив сухожилля. Вона вдома на амбулаторному лікуванні.

Наслідки атаки Росії на Тернопільщину

  • Окупанти атакували область пізно ввечері 13 травня якраз під час того, коли у Ліверпулі проходив фінал Євробачення. На ньому виступав український гурт з Тернополя TVORCHI.
  • Росіяни влучили у складські приміщення. В одному були полімери, а в іншому – побутова техніка. Площа вигорання склала близько 10 тисяч квадратних метрів. Двох постраждалих направили до лікарні.Вже о 05:00 ворог завдав чотири удари по Тернополю. Спалахнули пожежі. Згодом міський голова розповів, що росіяни знищили 2 дачні будинки та ще 12 пошкодили.Також ворог пошкодив офісно-складське приміщення та 9 автомобілів. Окрім того, виявили вирву у полі діаметром 10 метрів. Один об’єкт – очисні споруди водоканалу. Від вибуху повилітали шибки, втім, він продовжує працювати. На щастя, минулося без жертв.Загалом на Тернопільщині зафіксували шість прильотів. За словами Надала, це найбільша кількість за один раз по регіону.Ракетний удар завдав суттєвих збитків цивільній інфраструктурі.Ліквідувати пожежу двох складських приміщень на загальну площу 400 квадратних метрів рятувальникам вдалося лише ввечері неділі. До гасіння навіть довелося залучити робота.