Головна Новини Нова інформація про страшне ДТП у Центрі Тернополя

Нова інформація про страшне ДТП у Центрі Тернополя

Як ми повідомляли сьогодні в центрі Тернополя сталася ДТП на вулиці Руській біля магазину “Ігор”  автомобіль BMW збив дівчину пішохода. Поліція повідомила деталі ДТП.

Як з’ясувалось, водій автомобіля BMW збив студентку другого курсу місцевого вишу. На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За словами працівників поліції, водій іномарки, рухаючись вулицею Руська в напрямку Східного масиву, не впорався з керуванням, в’їхав у металеву огорожу, зніс її і за інерцією зачепив ще й дівчину, яка йшла тротуаром вздовж вулиці.

Потерпілу госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. За попередньою інформацією, у підлітка закрита черепно-мозкова травма, скальпована рана голови, травми плеча, повідомило Досьє 102

Водій на момент ДТП був тверезий, але у нього взяли кров для проведення токсикологічного аналізу. Причини аварії і винних у ній встановить слідство. Правоохоронці опитують свідків, опрацьовують відео з камер спостережень і з’ясовують, чому водій іномарки поїхав через центр обласного центру, коли там встановлений знак “Рух механічних транспортних засобів заборонений”.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1ККУ.