Головна Новини Не нехтуйте безпекою: у Тернополі патрульні сповіщатимуть про повітряну тривогу

Не нехтуйте безпекою: у Тернополі патрульні сповіщатимуть про повітряну тривогу

У разі екстреного вимкнення електроенергії та відсутності зв’язку екіпажі патрульної поліції сповіщатимуть населення про повітряну тривогу через гучномовці, якими обладнані службові автомобілі. Поліцейські звертаються до тернополян не нехтувати такими повідомленнями і негайно йти в укриття

«Такі заходи будуть здійснюватися в тих частинах міста, де відключене електропостачання з метою інформування населення про ймовірні загрози. Там, де немає потреби використання гучномовців, ми громадян не сповіщаємо, але за потреби зорієнтуємо, де знаходиться найближче укриття», – розповіла інспектор пресслужби Управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська.

Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі і робити усе можливе, аби громадяни почували себе у безпеці. Щовечора на патрулювання вулиць обласного центру виходять додаткові наряди поліцейських. Якщо вам потрібна допомога, ви можете звертатись до співробітників поліції на вулиці та в підрозділах, аби зігрітися та зарядити телефони.

Бережіть себе та у жодному разі не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та іншою важливою інформацією.