Головна Новини “Не може бути, щоб та дитина таке зробила”, – мати вбитої дівчинки...

“Не може бути, щоб та дитина таке зробила”, – мати вбитої дівчинки не вірить поліції

Страшне вбивство сколихнуло не лише Тернопільщину, а й всю країну. В ніч на 26 червня звірськи вбили та, на думку поліції, лише спробували згвалтувати неповнолітню жительку села Вишнівець Ірину Мукоїд. Дівчинка цього року саме закінчила школу, та збиралась вступати у виш. Вчора під час прес-конференції поліцейські повідомили, що знайшли та затримали вбивцю. Ним виявився 16-річний житель сусіднього села. Більше того, хлопець, начебто сам зізнався у вині. Та родичі загиблої не вірять, що їхню Іринку вбив цей юнак, повідомляють Тернополяни.

Слідством встановлено, що до скоєння злочину причетний неповнолітній мешканець сусіднього села. Він нібито завдав кілька смертельних ударів ножем в серце Ірини. Та мама дівчини вважає, що на нього тиснули і просто «повісили» цей злочин. За словами жінки, родині поліція пояснила ситуацію доволі поверхнево, відтак, цілісної версії подій тої злощасної ночі вони близькі загиблої так і не знають.

– Щоб вчинити такий злочин, треба мати якийсь мотив. Бути такого не може, щоб ця дитина таке зробила. Він навіть не був знайомий з Іринкою. Тут все дуже неясно. Крапку ставити ще занадто рано, – каже згорьована матір вбитої випускниці.

Так, родина дівчини схиляється до думки, що вбивці на волі. Тим більше, в селі підозрюють, що у вбивстві Ірини Мукоїди винні місцеві мажори. Зокрема, за словами людей, вбивця дівчини, який завдав їй смертельного удару в серце, мешкає поблизу – за кілька хат від місця проживання родини Ірини. Кажуть, нібито є очевидці, які бачили, як на світанку тіло дівчинки викидали з джипа там, де його потім знайшли рідні. Попри це, односельці не вірять у те, що справедливість переможе і винних накажуть, мовляв вбивці надто багаті.