Головна Новини Нетверезий молодик покалічив ножем чоловіка своєї пасії

Нетверезий молодик покалічив ножем чоловіка своєї пасії

21 жовтня близько сімнадцятої години до поліцейських надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що бригадою швидкої допомоги до них доправлено 54-річного жителя обласного центру з ножовими пораненнями. Попередньо медики діагностували у потерпілого два проникаючі поранення грудної клітки та госпіталізували до реанімаційного відділення.
Виїхавши за місцем, де  сталася  різанина, поліцейські з’ясували, що причетний до злочину 28-річний житель села Кам’янки Підволочиського району. Чоловік прийшов у гості до знайомої жінки, але це не сподобалося благовірному останньої, тож 54-річний тернополянин зробив зауваження дружині. Кавалер, аби вступитися за  пасію, вже будучи не зовсім тверезий, вхопив зі столу ніж і завдав ударів господарю.
Поліцейські на місці події вилучили знаряддя нанесення тілесних ушкоджень, а зловмисника було затримано в порядку статті 208 КПК.  Згодом оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ.
Проте через деякий час до правоохоронців надійшла заява і від жінки через яку стався конфлікт. Та звинуватила кавалера у пограбуванні, мовляв, той напередодні силою вирвав з її рук мобільний телефон. Поліцейські під час огляду затриманого й справді знайшли у нього два мобільних, щоправда,  зловмисник твердить, що один належить йому, а інший – його матері. Правоохоронці перевіряють дану інформацію.